Ethos Lifestyle

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ – 2ο ΜΕΡΟΣ

Οι «Σταθερές» Πρακτικές Μυικού Αναβολισμού

Μέτρηση μυικής μάζας


Η μέτρηση της ποσόστωσης λίπους θα πρέπει να πραγματοποιείται ανά 4-6 εβδομάδες. Επιπλέον θα πρέπει να πραγματοποιείτε μετρήσεις αναφορικά με το πάχος διάφορων σωματικών μερών (χέρια, στήθος, μέση κτλ). Μια σημείωση όσον αφορά τις μετρήσεις σωματικού λίπους: Αντί να επικεντρωθείτε στο ποιο τεστ είναι το καλύτερο για μετρήσεις αυτού του τύπου, θα πρέπει να επιλέξετε ένα τεστ και να προσκολληθείτε σε αυτό κατά τη διάρκεια του πλάνου διατροφής. Ο άνθρωπος που θα πραγματοποιεί τις μετρήσεις θα πρέπει να είναι ο ίδιος.


Πότε πρέπει να τρώτε


Από τη στιγμή που θα καταναλώνετε τόσες πολλές θερμίδες, θα πρέπει να τρέφεστε ανά 3-4 ώρες. Έτσι τα γεύματα σας θα σπάνε σε μικρότερα και δεν θα νιώθετε νωθροί μετά την κατανάλωση τους. Επιπλέον πρέπει να διασφαλίσετε ότι κάθε γεύμα θα αποτελείται από 20-30 γραμμάρια πρωτεϊνης το ελάχιστο. Πριν και μετά την προπόνηση θα καταναλώνετε και απλούς υδατάνθρακες. Και 4-5 ώρες μετά από μια έντονη προπόνηση, θα λαμβάνετε μεγάλες ποσότητες σύνθετων, μη επεξεργασμένων υδατανθράκων.


Υγρές θερμίδες


Η πρακτική της κατανάλωσης υγρών θερμιδών συντελεί στην απόκτηση μυικής μάζας. Για αυτόν το λόγο θα χρησιμοποιείτε και υγρά συμπληρώματα πρωτεινών.


Ένα καλό smoothie:
Γάλα
Σκόνη πρωτείνης
Γιαούρτι
Παγωμένα / φρέσκα φρούτα
Λιναρόσπορος/φυστικοβούτυρο
Τριμμένη βρώμη
Συνοπτικά

  1. Συχνή κατανάλωση θερμιδών, ανά 3-4 ώρες – στοχεύετε έως 6 γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας
  2. Προσπαθείτε να μη συμπιέσετε τη θερμιδική κατανάλωση σε 3 ή λιγότερα γεύματα
  3. Κάθε γεύμα θα αποτελείται από 20-30 γραμμάρια πρωτεϊνης
  4. Πριν και μετά την προπόνηση καταναλώνετε απλούς υδατάνθρακες
  5. 4-5 ώρες μετά την προπόνηση καταναλώνετε σύνθετους μη επεξεργασμένους υδατάνθρακες

Κάποιες μέρες μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε ενέργεια ακόμα και αν δεν τρώτε βαριά. Μια όμορφη πρακτική για να δώσετε ω΄θηση στην ενεργητικότητα σας μπορεί να είναι η λήψη ενός βοτάνου όπως το Llex Guayusa. Το Llex Guayusa εμπεριέχει σχετικά μικρές δόσεις καφεϊνης, θεοβρωμίνη (μια από τις διεγερτικές ουσίες του κακάο) και l-θειανίνης (l-theanine, το “αμινοξύ” της χαλάρωσης που εντοπίζεται και στο πράσινο τσάι). Οι συγκεντρώσεις καφεϊνης και θεοβρωμίνης αρκου΄ν για να σας δώσουν επιπλέον ενέργεια και η l-theanine συντελεί στην εξισορρόπηση τους για να μην νιώθετε τη δυσάρεστη αγχωτική υπερένταση που μπορεί να προκαλέσει κάποιες φορές η παραπανίσια λήψη καφέ. Το Llex Guayusa πίνεται ζεστό ή κρύο και πίνεται ευχάριστα χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.

Μπορείτε να δείτε πολλές άλλες ενδιαφέρουσες εναλλακτικές εδώ:

http://ethosherbals.com/product-category/effects-locator/energy/

Schreibe einen Kommentar