ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ethosherbals.com προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής των προϊόντων:

1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το κατάστημά μας – αρκεί να επιλέξετε “Παραλαβή από το κατάστημα” κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Το κατάστημα μας βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Μεταξά 2, 10681, Αθήνα.

Σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας, δεν επιβαρύνεστε με έξοδα τα οποία αναφέρονται παρακάτω.

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την επιχείρησή μας προς τις εταιρείες ΕΛΤΑ Courier ή ACS, αυθημερόν ή σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Συνήθως οι μεταφορικές παραδίδουν εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (αναλόγως τον προορισμό) από την ημερομηνία αποστολής των εμπορευμάτων. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές απαιτούνται συνήθως 5+ ημέρες.

Το κόστος αποστολής είναι 5,00€ ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως του όγκου ή του βάρους των προϊόντων, για αποστολές εσωτερικού. Αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, χρεώνεστε επιπλέον 1,5€ – συνολικά 6,5€ – ανά παραγγελία.

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας για διαδικτυακή αποστολή προϊόντων ανέρχεται στα 23,00€. Για παραγγελίες άνω των 50,00€ εντός Ελλάδος, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Όσον αφορά τις αποστολές στην Κύπρο, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 20,00€ ανά παραγγελία (βάρος προϊόντων έως 2kg) με τη χρήση της υπηρεσίας FPC ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ των ΕΛΤΑ COURIER. Με τη χρήση της υπηρεσίας FPC μπορείτε να αναμένετε ότι το δέμα σας θα φτάσει γρήγορα στα χέρια σας.

Εναλλακτικά μπορούμε να σας αποστείλουμε το δέμα σας μέσω FPC ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ. Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 10,00€ ανά παραγγελία (βάρος προϊόντων έως 2kg). Όμως απαιτείται η πάροδος τουλάχιστον 5 εργάσιμων ημερών έως ότου το δέμα σας φτάσει στα χέρια σας.

Όταν η αξία της παραγγελίας σας ξεπερνά τα 65,00€ (χωρίς τα έξοδα αποστολής), σας κάνουμε δώρο ένα προϊόν της επιλογής σας αξίας 10,00€. Μπορείτε να γράψετε στα σχόλια το προϊόν που επιθυμείτε ή να συνεννοηθείτε μαζί μας τηλεφωνικά/μέσω e-mail.

Οι πελάτες διαθέτουν όλους τους τρόπους πληρωμής ΕΚΤΟΣ της αντικαταβολής.

4. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

H αποστολή σε χώρες του εξωτερικού πραγματοποιείται μέσω του δικτύου της ACS (EU Economy). Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε τη μεταφορά με άλλη εταιρεία της επιλογής σας κατόπιν συνεννόησης. Σας ενημερώνουμε ότι αν η χώρα διαμονής σας δεν ανήκει στην ΕΕ,κατά την άφιξη του πακέτου στην χώρα σας ενδέχεται να σας ζητηθεί η πληρωμή εγχώριων δασμών, φόρων ή/και τελωνειακές χρεώσεις όπως αξιολογείται από την νομοθεσία του εκάστοτε κράτους. Προσοχή: Αναλόγως της νομοθεσίας του εκάστοτε κράτους, μπορεί να υφίστανται άλλες προσαυξήσεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι υποχρέωση σας να γνωρίζετε τι ισχύει για τις αποστολές εξωτερικού στη χώρα διαμονής σας. Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι δεν έχουμε σχέση με τυχόν χρεώσεις. Δεν υπόκεινται στον έλεγχο μας. Έξοδα που εμπίπτουν σε δασμούς, φόρους ή/και τελωνειακές χρεώσεις χωρών του εξωτερικού βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

5. ACS – EU ECONOMY

Η υπηρεσία περιλαμβάνει την παραλαβή αποστολών από τη διεύθυνση αποστολέα και την παράδοση των αποστολών προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης* με οδική μεταφορά, χωρίς χρονική δέσμευση για το χρόνο παραλαβής και παράδοσης. Η υπηρεσία παρέχεται μόνο με χρέωση αποστολέα.

Η παρακολούθηση των αποστολών γίνεται όπως και στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών με ηλεκτρονική ιχνηλάτηση (track & trace) σε όλα τα στάδια διακίνησης των αποστολών, ενώ και η παράδοση εκτελείται με τη λήψη υπογραφής.

* Με εξαίρεση τη χώρα της Κύπρου, που εξυπηρετείται από την υπηρεσία ACS Cyprus Economy, και της Βουλγαρίας, που εξυπηρετείται από την υπηρεσία ACS Net Express (ζώνη N) αντίστοιχα.

ΤιμοκατάλογοςΒασικής ΥπηρεσίαςΧρεώσεις / Κατηγορία Βάρους (έως kg) [Οι τιμές είναι σε € (ευρώ) και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%]
Προορισμοί-Ζώνες1kg2kg3kg4kg5kg
EU111,6112,4513,7617,1820,71
EU215,1415,9817,7426,5432,41
EU319,6620,522,4253,2754,93
EU1EU2EU3
ΑΥΣΤΡΙΑΓΑΛΛΙΑΕΣΘΟΝΙΑ
ΒΕΛΓΙΟΙΤΑΛΙΑ*ΙΣΠΑΝΙΑ**
ΓΕΡΜΑΝΙΑΙΡΛΑΝΔΙΑΜΑΛΤΑ
ΔΑΝΙΑΛΕΤΟΝΙΑΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΚΡΟΑΤΙΑΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣΟΥΗΔΙΑ
ΟΛΛΑΝΔΙΑΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
ΟΥΓΓΑΡΙΑΜΟΝΑΚΟ
ΠΟΛΩΝΙΑΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΣΛΟΒΑΚΙΑΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΤΣΕΧΙΑ

Βατικανό, Άγιος Μαρίνος δεν εξυπηρετούνται, *** Ανδόρα, Γιβραλτάρ δεν εξυπηρετούνται.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ACS – EU ECONOMY

EU1EU2EU3
4-9 εργάσιμες5-10 εργάσιμες5-13 εργάσιμες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  1. Δεν δεχόμαστε επιστροφές συσκευασιών που έχουν ανοιχτεί. Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι καινούρια, στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  2. Όλες οι επιστροφές είναι ευθύνη του πελάτη μέχρι να αφιχθούν στην Ethos Herbals.
  3. Εάν για κάποιο λόγο θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν του οποίου η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί: μπορείτε να το κάνετε εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.
  4. Όλες οι επιστροφές είναι ευθύνη του πελάτη μέχρι τα προϊόντα να αφιχθούν εκ νέου στην έδρα μας.
  5. Το κόστος των προϊόντων μπορεί να επιστραφεί σε αυτές τις περιπτώσεις. Η επιστροφή του χρηματικού κεφαλαίου αφορά ΜΟΝΟΝ το λιανικό κόστος των προϊόντων, ΟΧΙ τα έξοδα αποστολής.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Ανταλλαγές δεν γίνονται δεκτές εκτός αν ο διαχειριστής της Ethos Herbals κρίνει ότι αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν – υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα αναφέρονται πριν την έναρξη της διαδικασίας ανταλλαγής.