ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΕΡΟΣ 1)

Πως μπορούμε να “φτιαχνόμαστε” χωρίς τη χρήση ουσιών; Σε αυτό το άρθρο ξεκινάμε να αναλύουμε πως μπορούμε να μεταβάλλουμε τη νηφαλιότητα μας χωρίς τη χρήση χημικών ή φυσικών ουσιών.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Ένα μικρό άρθρο, σύνοψη ενός αποσπάσματος από το best seller του Mark Manson “Η Ευγενής Τέχνη του να τα γράφεις όλα στα ….σου”. Μια υπενθύμιση για όλους εμάς τους αμαρτωλούς, για τα λάθη που συνηθίζουμε να κάνουμε για τις αξίες μας.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

Το άρθρο αποτελεί απόσπασμα από το εκπληκτικό βιβλίο του Roberth Anthony “Τα Μυστικά της Απόλυτης Αυτοπεποίθησης”. Όμορφες οπτικές για τη σημασία της αναγνώρισης της ψυχολογικής εξάρτησης και της παύσης προβληματικών μοτίβων συμπεριφορών.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΝΕΥΡΟΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ – ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Η διάθεση μας, ο ύπνος μας, η εύρεση κινήτρων και πολλες άλλες σημαντικές διεργασίες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τους νευροδιαβιβαστές μας. Σε αυτό το άρθρο ρίχνουμε συνοπτικά ματιές στους λόγους που είναι τόσο σημαντικοί και μαθαίνουμε κάποιες πρακτικές υγιούς διατήρησης τους.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ – 5ο ΜΕΡΟΣ

Σε αυτό το άρθρο αναφερόμαστε στη σημασία του υπομονετικού mindset για την απόκτηση μυικής μάζας. Επιπλέον αναλύουμε συνοπτικά γιατί είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση του σωματότυπου σας.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ – 3ο ΜΕΡΟΣ

Στο 3ο μέρος του αφιερώματος μας για τη διατροφή και τη μυική υπερτροφία, αναφερόμαστε στους υδατάνθρακες, τα λιπαρά και τις θρεπτικές ίνες. Επίσης αναφερόμαστε στη σημασία της ενυδάτωσης και της διαχείρισης του ύπνου.

Συνέχισε να διαβάζεις

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΥΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ – 2ο ΜΕΡΟΣ

Στο 2ο μέρος του αφιερώματος για τη διατροφή και την απόκτηση μυικής μάζας αναφερόμαστε στις σταθερές πρακτικές που οφείλει να ακολουθεί όποιος επιθυμεί να διατηρεί το σώμα του σε κατάσταση μυικού αναβολισμού.

Συνέχισε να διαβάζεις